1955

1955

1968

1982

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ / ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπερτοπικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε χαμηλές, σταθερές τιμές.

Η Εταιρία "SWEETS AND BREAD E.E." λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και του απορρήτου των συναλλαγών.

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα caravels.gr χρησιμοποιεί για τις συναλλαγές το πρωτόκολλο ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer) που σήμερα αποτελεί την πιο σίγουρη πλατφόρμα για τις on-line εμπορικές συναλλαγές. Το πρωτόκολλο SSL κρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες, τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και τη διεύθυνση, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί το παγκόσμιο standard για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς πελάτες/χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών πελατών/χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από ειδικό λειτουργικό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά τη μεταφορά. Η τήρηση του απορρήτου είναι άκρως απαραίτητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις συνήθεις συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που διαβιβάζονται από τον πελάτη/χρήστη στην caravels.gr είναι εμπιστευτικά και η caravels.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο βαθμό που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών και συναλλαγών.


Ενδεικτικά, αναφέρουμε ορισμένα από τα λαμβανόμενα μέτρα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τα δεδομένα των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, π.χ.για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Η caravels.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών/χρηστών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση ή εντολή άλλης αρμόδιας δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η caravels.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών και συναλλαγών.

Συνιστάται για τη δική σας ασφάλεια, να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Τρόποι Παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται με φυσική σας παρουσία σε κάποιο μας κατάστημα , ηλεκτρονικά μέσω του www.caravels.gr ή τηλεφωνικά μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 2610-995890.

Τρόποι Πληρωμής

Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:
Πιστωτικές κάρτες  on line στο e-shop μας ή στα καταστήματά μας.Paypal.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR1201107850000078501636357
VIVA WALLET: GR9570100000000153856430520
Αντικαταβολή κατά την παράδοση της παραγγελίας εντός Πατρών.
Αντικαταβολή κατά την παραλαβή από τα καταστήματά μας.

Για την αποστολή της παραγγελίας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή των προϊόντων.

Τρόπος Αποστολής

Παραλαβή από τα καταστήματα της Πάτρας και της Αθήνας.
Delivery από ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία  για παραγγελίες άνω των 15€

Έξοδα Αποστολής

Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Πάτρας χρησιμοποιούνται ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία  και τα μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 15 ευρώ είναι δωρεάν καθημερινά από τις 10:00 εώς τις 22:00 από Ψαθόπυργο εως Βραχνέικα. Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα ( όπου το επιτρέπει το προϊόν - ρωτήστε μας στο 2610-995890 ) αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας όπου συνεννοείστε για τον τρόπο , χρόνο και το κόστος παράδοσης με τη μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας σας. Εμείς μεταφέρουμε τα προϊόντα στην έδρα της μεταφορικής με την εκάστοτε χρέωση που προκύπτει από τη σχετική φόρμα. Εκτός Πατρών αποστολές προϊόντων γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννόησης.

Χρόνοι Παράδοσης

Ο χρόνος και ο τόπος παράδοσης ορίζεται από τον πελάτη , για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί μια ημέρα νωρίτερα και που έχουν προορισμό την Πάτρα. Ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης είναι 2 ώρες για προϊόντα που είναι διαθέσιμα ή εντός 24 ωρών ή κατόπιν συνεννόησης αν τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα.

Για τούρτες γενεθλίων καλό είναι να κάνετε την παραγγελία σας μια εβδομάδα νωρίτερα για να μη έχετε περιορισμένες επιλογές γεύσεων , ποσοτήτων και σχεδίων αλλά και να διασφαλιστεί η δυνατότητα αποστολής.

Για τούρτες με παραλαβή από το κατάστημα , κάντε την παραγγελία σας 1-2 ημέρες νωρίτερα.