Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 

H Ιστοσελίδα www.caravels.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποιο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. που εδρεύει στην ΠΑΤΡΑ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). 
Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@caravels.gr ή fax στο 2610995889. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.caravels.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
1. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. 
2. Με Τραπεζική Κατάθεση στους λογαριασμούς:

 

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.

 

ΕΘΝΙΚΗ: IBAN-GR71 0110 7850 0000 7854 4020 221

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΙΒΑΝ-GR37 0171 7710 0067 7111 3852 630

EUROBANK: IBAN-GR13 0260 2470 0005 2020 1209 943

 

Για άμεση παράδοση στείλτε μας το αποδεικτικό μεταφοράς στο email: logistirio@caravels.gr

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  

Για αποστολές εντός Πατρών και περιμετρικά στην Αχαΐα έως και 15χλμ απο την έδρα μας (Χείλωνος Πατρέως 7, Υψηλά Αλώνια) και από ύψος παραγγελίας από 15€ και άνω, ανεξαρτήτως όγκου ή βάρους, η μεταφορά είναι εντελώς δωρεάν με ιδία μέσα.

Για αποστολές εκτός των παραπάνω ορίων και κόστος διαφορετικό των 15€ η μεταφορά θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης για την χρέωση.

Στην Αθήνα η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται από τα καταστήματα μας ή κατόπιν συνεννόησης για το κόστος μεταφοράς και τον χρόνο παράδοσης.


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους  συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ αναλογως της κατηγοριας του ειδους.  Το www.caravels.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
 

ΔΙΑΦΟΡΑ 

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 
2. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: To www.caravels.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία μας αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

3. Η σύνθεση / συνταγή των προϊόντων μπορεί να αλλάξει χωρίς υποχρεωτική ενημέρωση.